6. KIMURA-YA SOHONTEN / Bakery


Anpan is the bean jam bread that is the most popular bread in Japan.
Yasbei Kimura started this shop in 1869. He made Anpan from rice-koji in place of yeast by his own idea. The rice-koji is a material used for making sake.

INFORMATION

  • ・Phone:03-3561-0368
  • ・Location:4-5-7 Ginza,Chuo-ku,Tokyo
     (very near Ginza 4chome-cross. & Chuou Ave.)
    ・Open:10:00-21:00/ not during holiday
    http://www.kimuraya-sohonten.co.jp/

 



木村屋總本店銀座本店/ベーカリー

明治2年(1869)創業。初代が考案した「桜の塩漬けあんぱん」が有名。手間をかけた自然食のあんぱんは、季節ごとにいろいろな種類を楽しめる。テイクアウトして日比谷公園で一休みはいかが?
  • ・東京都中央区銀座4-5-7
     (銀座4丁目交差点すぐ、中央通り)